Tartozékok

kerekparok.jpg

 

Tegye autója megjelenését egyedivé!

Válogasson széles tartozékkínálatunkból! Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet ahhoz, hogy saját ízléséhez és igényeihez alakítsa Fordját, vagy még élvezetesebbé tegye a vezetést.

Ahány utazás, annyi kihívás. Széles kínálatunkból mindenre felkészítheti az autóját, ráadásul most rendkívül kedvező áron. Önnek mire lenne szüksége a családi utazásaihoz vagy a hobbijához ?

Tetőcsomagtartók, síléctartók és tető kerékpártartók

Biztonságosak, praktikusak és egyszerűen kezelhetők. Segítségükkel stabilan rögzítheti csomagjait, sporteszközét, így mindent magával vihet a családi kiruccanásokra, amire szükség lehet.

Tetőboxok

Utazáskor sokszor szinte a fél otthonunkat magunkkal visszük. Ezekre az esetekre nyújt megoldást egy praktikus tetőbox! Válogasson kiváló minőségű, sokoldalú kínálatunkból.

Tetőrácsok

Már tele a csomagtartó, de még mindig lenne mit bepakolni? Ilyenkor jól jön egy kis extra, amellyel könnyedén kibővítheti autója rakterét, hogy minden elférjen, amit magával szeretne vinni. A nagy teherbírású, sokoldalú tetőcsomagtartó számtalan különböző csomag és eszköz szállítására képes.

Gumiszőnyegek

Óvja meg autóját a szennyeződésektől, és könnyítse meg a takarítást. Eredeti Renault minőség: tökéletes illeszkedés, vastag, strapabíró, minőségi anyag. Ráadásul jól is mutat, hiszen stílusában is jól illik autója belső kialakításához.

Sárfogógumik

Megóvják autóját a sártól és a szennyeződésektől, valamint segítenek megakadályozni a kőfelverődés okozta sérüléseket.

 

Adja le rendelését még ma:

Márkáink