_ _ _

Továbbra is állunk rendelkezésére!

Várjuk megkeresését online csatornáinkon: érdeklődjön modelljeinkről, kérjen árajánlatot és küldje el megrendelését kollégáinknak!

Dacia 15th Celebration – limitált szériás modellek

Tekintse meg benzin-gázüzemű modelljeinkre adott kedvezményeinket: Dacia Logan LPG gyári gázüzemmel már 2 990 000 Ft-tól! *

Dacia Duster

Akár már napi 1000 Ft-ért, fix 4,99% THM-mel!

Dacia Lodgy

Válassza Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával akár 2 449 500 Ft-tól!

Használtautó vásárlásán gondolkodik?

Segítünk a választásban!

Abroncs csere?

Ne aggódjon miatta!

Egyedülálló ajánlat Motrio abroncsokra már 13 690 Ft-tól!
_

Közösségi média

Kíváncsiak vagyunk, mennyire ismered a márkát! A képen egy korábbi fürge városi modellünk látható, ami igazi remekműnek számított a ’70-es években. Kényelmes rugózás, kezes viselkedés, takarékos motor! Talán gyerekként vagy felnőttként még ültél is ilyenben?

Az egyedi külső és belső részletek extra stílust és modernitás eredményeztek Sandero Stepway 15th Celebration limitált széria megjelenésében! Ha azt mondjuk, hogy ellenállhatatlan, akkor szerintünk még enyhén is fogalmaztunk! 😉 Így van? ℹ➡ https://bsocl.com/38NNETS

Az igazi segítség, ha szállításról van szó. Az Új MASTER segít optimalizálni az időt és az energiát 👉 a jármű rakterébe könnyű belépni az alacsony küszöbnek köszönhetően a rögzítőgyűrűvel pedig az elhelyezés is könnyebb lesz.

Márkáink
Renault Dacia