Üzleti szolgáltatások

Szolgáltatásaink üzleti ügyfeleink számára

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassuk vállalkozásának irányításában és mindennapi élete megkönnyítésében, a Renault szolgáltatások széles skáláját hozta létre az Ön igényeinek kielégítésére, a menedzsmenttől kezdve a haszongépjármű karbantartásáig.

Finanszírozás és költségkezelés

Finanszírozás üzleti ügyfeleink számára

Bármivel is foglalkozzon cége, mi biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást. A rövid lejáratú szerződéstől a hosszú távú bérleti szerződésen át a lízingszerződésig biztosan megtalálja azt, amit keres!

Szolgáltatási szerződések

Ismerje meg üzleti ügyfeleink számára kínált szolgáltatási szerződéseinket, és fizessen elő a tevékenységéhez illő ajánlatra.

 

Értékesítés utáni szolgáltatások

Karbantartás és javítás

Elengedhetetlen járművét rendszeresen karbantartani és javítani, ahhoz, hogy üzleti tevékenységét zökkenőmentesen végezhesse. Tudjon meg többet a járművén elvégezhető

karbantartási beavatkozásokról.

 

Garanciakiterjesztési lehetőségek

Az autóról való gondoskodásnak nincsenek határai, különösen, ha a munkaeszközünkről van szó. Ha teljes fedezetet szeretne biztosítani, fontolja meg a garanciakiterjesztés lehetőségét.

 

Flottakezelési megoldások

Csereautó

Önnek folyamatos mobilitásra van szüksége, és mi ezzel tisztában vagyunk. Annak érdekében, hogy váratlan események esetén is garantálhassa tevékenysége folytatását, rövid vagy hosszú távon igénybe vehet egy csereautót.

 

Finanszírozási megoldásaink flottákhoz

A flotta finanszírozása nem mindig könnyű, ezért szakértőink az igényeinek megfelelő ajánlatokat kínálnak Önnek.

 

Mobility Consulting

Amennyiben szeretné cége károsanyag-kibocsátását csökkenteni, ideális megoldás lehet flottája elektromossá alakítása. A Renault annak érdekében fejlesztette ki a Mobility Consulting szolgáltatást, hogy segítséget nyújtson Önnek járműparkja átalakításában.

 

Online szolgáltatásaink flották számára

Ismerje meg a technológiát, és könnyítse meg tevékenységének irányítását a Renault által kifejlesztett online telematikai szolgáltatások révén.

Márkáink