Széchenyi Lízing MAX+

Vállalkozásának új haszongépjárműre
van szüksége már nettó 5 499 000 Ft-tól?

Válasszon Renault kishaszongépjárművet és éljen
a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel,
az állami támogatással elérhető csak fix 5%/év nettó kamattal!1

kavosz3_ig_w1200_h675.jpg

 

 

A Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás paraméterei

Finanszírozási forma: Forint alapú zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing

Finanszírozható eszköz: Új ill. használt kishaszongépjármű (max. 25 millió Ft+áfa vételárig), 9 vagy több személyes kisbusz

Igényelheti: KKV vállalkozás, amely Kkt., Bt., Kft., Rt. szövetkezet formájában, illetve egyéni vállalkozóként, őstermelőként, egyéb vállalkozásként vagy egyéni cégként működik és rendelkezik legalább egy teljes lezárt éves gazdálkodási múlttal

Finanszírozott összeg: Minimum 3 millió Ft, maximum 200 milló Ft (egy Ügyfél részére korábbi Széchenyi Lízing GO!, Széchenyi Lízing MAX és a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukciókban együttesen maximum 1 milliárd Ft)

Kamatozás: Rögzített (FIX)

Ügyfél által fizetendő (nettó) kamat: 5%/év

Ügyfél által fizetendő nettó kezelési költség:0%/év

Szerződéskötési díj: 2,5%, de legfeljebb 2,5 millió Ft (a szerződéskötési díjat a folyósítást megelőzően, az önerővel együtt kell megfizetni: kishaszongépjármű és kisbusz esetén az eladó felé)

Önerő (a bruttó vételárra vetítve): Zártvégű pénzügyi lízing esetén 30%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 20%-60%

Futamidő: 36-84 hónap

Casco/vagyon biztosítás megkötése: kötelező

renault-editorial-service-002_ig_w600_h337.jpg

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATÁNAK FŐBB LÉPÉSEI

1. lépés: Az eszköz kiválasztása, kérjen ajánlatot Széchenyi Lízing MAX+ konstrukcióban történő Mobilize Finanszírozásra. A Mobilize finanszírozást az Euroleasing Zrt. nyújtja.

2. lépés: Széchenyi Lízing MAX+ igénylés indítása: ügyfélfiók regisztrációját követően online is elindíthatja kérelemtervezetét (https://www.kavosz.hu/szechenyi-kartya-program-online-ugyfelfiok-regisztracio/), vagy keresse közvetlenül az illetékes KAVOSZ irodák egyikét:https://www.kavosz.hu/szechenyi-lizing-max-regisztralo-irodak-megyek-szerinti-listaja/

A kérelem benyújtása kizárólag személyesen történhet a választott regisztráló irodában!

3. lépés :A KAVOSZ Zrt. a kérelem vizsgálatát követően a feltételeknek való megfelelés esetén továbbítja a kérelmet az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) felé.

4. lépés: Bírálat, jóváhagyás után szerződéskötés az Euroleasing Zrt.-vel.

5. lépés: Folyósítás, az eszköz átvétele.

 

A Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció elindítása a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján történt. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing Zrt. (www.euroleasing.hu) a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Euroleasing Zrt. az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco / vagyon biztosítás fenntartása szükséges. A Széchenyi Lízing MAX+ lízingkonstrukcióhoz kapcsolódó kamat- és költségtámogatás és a konstrukció részletes feltételei a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetőek el (www.kavosz.hu).

A megjelölt éves nettó kamatmérték támogatási jogviszony esetén az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamatot jelenti, amely a lízingügylet kamatának (bruttó kamat) kamattámogatással csökkentett mértéke.   

A feltüntetett nettó 5 499 000 Ft-os indulóár Renault Express Van 1.3 TCe 100 advance modellekre érvényes, jogi személyek részére, gyártásból történő rendelés esetén, a 2024. február 1-től február 29-ig megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig. 

Márkáink