Prémium flotta szolgáltatások

fl1.png

 

AZ ÖN FLOTTÁJA A MI PRIORITÁSUNK!

Akár 2 autóból, akár 20 járműből álló vállalati flottát működtet cége mobilitásának érdekében, olyan partnerre van szüksége, aki rendelkezik a megfelelő tapasztalattal, termékekkel és szolgáltatásokkal ahhoz, hogy Ön vállalata továbbfejlesztésére összpontosíthasson!

 

Miért érdemes a Nyitrai Autóház Prémium megoldásait választania?

 

Minimalizáljuk kockázatát!

A céges járművek finanszírozási módjának és a flottaszolgáltatások kezelésének kiválasztása nagy kihívást jelent minden vezető számára! A folyamat során végig kísérjük a különféle finanszírozási megoldásokon, hogy megalapozott döntést hozhasson.

 

Időt és energiát spórolunk meg Önnek!

A kiszemelt modellt előzetes egyeztetés alapján ”házhoz visszük” tesztelés céljából, hogy időt és energiát takarítsunk meg az Ön számára.

 

Mindenre van Renault modellünk!

Ossza meg velünk elvárásait és mi összeállítjuk az Ön számára legmegfelelőbb gépjármű flottát, amely garantáltan előre viszi vállalkozását! Mindenre célra tudunk Renault modellt biztosítani, legyen szó vezetői, vagy területi képviselői autókról, puttonyos kisteherautókról, vagy akár nagyméretű zárt áruszállítókról, alvázakról, speciális szállítás céljából átalakított haszongépjárművekről!

 

Nincs veszíteni valója, a kapcsolatfelvétel nem jár semmilyen elköteleződéssel cégünk felé! Egyszerűen érezze jól magát vezetői székében és kérje személyre szóló Prémium ajánlatainkat még ma! Dönteni ráér később is!

 

Kérje prémium ajánlatainkat még ma! Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Személyes adatok

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

 

A céges autó beszerzésének terhei lekerülnek az Ön válláról egyszerű ügyintézési folyamataink által! Kérjen ajánlatot még ma és élvezze ki a Prémiumszolgáltatásaink nyújtotta előnyöket, hogy az autózás valóban élménnyé váljon!

 

 

Van olyan kérdés, amelyre nem találta meg a választ? Keresse flottaértékesítő kollégánkat elérhetőségein:

pbenedek.webp

 

Prokos Benedek

Flottaértékesítő

Tel.: +36 74 528 880

Mobil: +36 30 537 6664

E-mail: [javascript protected email]

www.renaultnyitrai.hu

Márkáink